Over ons

Passie voor koken

Aan het roer van De Kempense Hoeve staat Ivan. Hij koestert al jarenlang een passie voor koken. Die zette hij in 2012 om in de praktijk met de overname van de Torenhoeve in Rotselaar. 

Aanvankelijk stond er een kok aan het fornuis, maar al snel verdiepte Ivan zijn kennis en knowhow op de kok school en werd hij chef in zijn eigen zaak. Deze brasserie was al snel een begrip in de ruime omgeving en had een trouw cliënteel. Het was ook een geliefde locatie voor tal van feesten. Door een aflopend huurcontract kwam aan deze droom een einde.

Nieuw hoofdstuk met goed geolied team

Ivan start nu echter met hernieuwde moed en energie. Daarbij kan hij een beroep doen op zijn vertrouwde keukenteam waarmee hij al meer dan vijf jaar werkt. Ook de zaalverantwoordelijke met wie Ivan al drie jaar goed samenwerkt, is aan de slag hier in de Kempense Hoeve.

Goed om te weten

1 tafel = 1 rekening !

Groepen/Families/Tafels vanaf 8 personen vragen wij te kiezen uit maximum 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, en dit om een goede service te kunnen garanderen aan al onze klanten !

Onze groenten, vlees- en visgerechten worden dagelijks vers geleverd. Wij proberen steeds zoveel mogelijk in te schatten hoeveel we bestellen, doch hadden we graag uw begrip mocht er een gerecht uitverkocht zijn.

Bent u allergisch voor een bepaald ingrediënt, raadpleeg gerust één van onze medewerkers

Openingsuren
Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
11.30u - 22u
Do
11.30u - 22u
Vr
11.30u - 23u
Za
11.30u - 23u
Zo
11.30u - 22u